1 Kasım 2013 Cuma

Sünnet Eglence Show Organizasyonu

Yakamoz organizasyon firması olarak sünnet düğün organizasyonlarında animasyonlarda farklı eğlence shovlarla renk katmaktayız. Yakamoz organizasyon ailesi olarak istanbulun her bölgesinde 5 yıldır vermiş olduğumuz sünnet düğünü hizmetlerinde seçkin firmalar arasında yer bulmakta ve her geçen gün kalitemizi artırmaktayız.

*İLLİZYON SİHİRBAZ
*JONGLÖR
*KARAGÖZ – HACİVAT GÖSTERİSİ
*AŞUK MAŞUK GÖSTERİSİ

Sünnet düğün organizasyonlarında süsleme taht yeniçeri ve diğer hizmetlerimiz yanı sıra hizmet vermiş olduğumuz sünnet eğlence shov aktivitemizde sünnetlere ayrı bir renk katmaktayız.

İLLİZYON SİHİRBAZ

İllüzyonistimiz (Sihirbaz) alanında bir duayen olup, seyircilerinde iştirakini sağladığı, birbirindne ilgiç numaralar, espiriler ve hoş nüktelerle süslediği ilüzyon şhowuyla bulunduğu yerdeki eğlenceye renk katar.İllüzyon bir sahne sanatıdır ve illüzyonistler hiçbir zaman doğa üstü güçleri olduğunu savunmazlar.Belli bir çalışma ile elde edilmiş el çabukluğu(ki bazen yılların deneyimi gerekebiliyor) veya illüzyonistlere özel malzemeleri kendi becerileri ile kullanıp bunları sergilerler
İllizyonist 30 dk. Sahne Performansına , İzleyici ve Çocuklarıda Katarak Katılımcı İllizyon Show Gerçekleştirir

sihirbaz (   İllüzyon) gösterisi, jonglör gösterisi; İki farklı show gösterisi bir arada gerçekleştirilerek izleyecileri adete büyüler. Sihirbaz gösterisi hem illüzyon ( sihirbaz )Show Hemde jonglör gösterisi ile birlikte. 40 Dakikalık unutulmuyacak muhteşem bir gösteri yaparlar. Sadece minik arakdaşların değil genç yaşlı demeden herkesin dikkatine çeken bu eğlenceli show gösterisi doğum günü, sünnet, özel davet, sahne performanslarının olmzsa olmazlarının arasında kendine yer bulmuştur.

JONGLÖR
Labut, top, halka vb. materyallerin atılarak, çeşitli fügürler yapılarak çevirilmesi. Hiçbir kuralı yada tanımı jonglörlük ile bağdaştırmak kolay değil. Jonglörlük, yapabildiğiniz herşeyi kapsar. Elinize geçen topları havada dans ettirmekten tutun, masanızdaki buruşturulmuş kağıtlarla oynamaya kadar uzanan bir yol jonglörlükJonglor ekibimiz kuralsın bu şhovda göze hitap eden cisimlerin dans ettirme sanatında ustalaşmış; izleyicelere süper bir şhow sunmaktadırlar.


Beanbag, Halka, Labut, Shaker cups, Top, Tül, şapka, Cigarbox, tabak, staff, poi, diabolo, devilstick gibi bir çok görsel metaryelleri havada dans ettirerek izleyiceleri 30-40 dakikalık süper bir görselle muhteşem bir show sunmaktadırlar.izleyicelerinde katılımları ile daha heyacanlı olan bu gösteri birincil hizmetlerimiz arasında tavsiye etmekteyiz.

Genellikle sirklerde elinde topları veya başka cisimleri döndüren kişi olarak bildiğimiz jonglörleri; açılış , şenlik , düğün, davet, doğum günü, parti, sünnet, sahne gösterileri, tanıtım organizasyonları, dikkat çekici, ve show niteliği ; Showun bir kısmında izleyicilerden de denemek isteyenler olursa, sahneye çıkartarak ortama neşe katıyoruz

KARAGÖZ – HACİVAT GÖSTERİSİ
Yılların eskitemetiği, büyük küçük herkesin beğeni ile izlediği, güldüren kimi zaman güldürürken düşündüren diyaloglardan oluşan Karagöz-Hacivat oynumuz özellike eğitim kurumlarının düzenlediği ve ramazan ayındaki sosyal aktiviteler ve organizasyonlar için tercih edilen gösteridir.
Oyuncularımız aynı zamanda tiyatro oyunculuğu da yapmakta olup, bu gösteriyi uzun zamandan beri sergileyen profesyonel ve deneyimli tiyatro oyuncularıdır. Karagöz ve Hacivat gösterilerinde en önemli unsur doğallık ve sempatik olmaktır. Birbirlerini gündelik yaşamlarında da tanıyan oyuncularımız bu gösteriyi hayatlarının her alanında sergiledikleri için bunu yaşamlarının bir parçası olarak görürler.

bu alanda tiyatro eğitimini tamamlamış canlı sahne performansı sergileyen muhteşem bir gösteri  ile özellikle iddealıyız karagöz hacivat gösterileri için mutlaka bizimle irtibata geçiniz.

AŞUK  MAŞUK GÖSTERİSİ
Daha çok ramazan etkinliklerinde  sahne gösterisi olarak talep edilen aşuk maşuk göstersi günümüzde sünnet düğünlerinde doğum günlerinde ve özel Avm programlarında yerini almıştır.aşuk –maşuk gösterisi kendine has müziği ile farklı giyim tarzı ve eğlenceli performansları ile dikkat çekmektedir.
Bir birlerine kur yapan aşuk ve maşuk müzik eğliğinde sevgi kımıldanmalarına neden olmakta ve duygularımız yeniden canlandırmaktadır. Seyrine doyum olmayan bu aşuk maşuk gösterisni özellikle tavsiye ederiz.

Kukla, kukla gösterisi, kukla gösterileri, sahne kukla gösterileri, kukla oyunu, ipli kukla gösterileri, doğum günlerinde kukla gösterisi, anaokulllarında kukla gösterileri, ramazanda eğlenceli kuklalar, kukla gösterileri kukla cılara nasıl ulaşabiliriz, kukla gösterisi ücretleri, kukla gösteri hakkında, aşuk maşuk gösterisi, aşuk ile maşuk , aşuk maşuk müziği, aşuk maşuk kıyafeti, aşuk maşuk kiralama, aşuk ile maşuğun hikayesi aşuk maşuk gösterisi için , aşuk maşuk göstersi istanbul, ARTIK telaşınıza cevap veriyoruz.

3 yorum:

  1. Yakamoz organizasyon firması olarak sünnet düğün organizasyonlarında animasyonlarda farklı eğlence şhowlarla renk katmaktayız.

    YanıtlaSil
  2. Yakamoz ailesi olarak profesyonel bir ekiple çalışmaktayız.
    Yapılan çalışmalar;Aşık ve Maşuk, Hacivat ve Karagöz, sihirbaz gösterisi gibi birçok gösteri yapmaktayız.

    YanıtlaSil
  3. Yakamoz organizasyon firması olarak sünnet düğün organizasyonlarında animasyonlarda farklı eğlence shovlarla renk katmaktayız. Yakamoz organizasyon ailesi olarak istanbulun her bölgesinde 5 yıldır vermiş olduğumuz sünnet düğünü hizmetlerinde seçkin firmalar arasında yer bulmakta ve her geçen gün kalitemizi artırmaktayız.

    YanıtlaSil