1 Kasım 2013 Cuma

Animasyon Hizmetleri Organizasyonu

Çocuklarımızın bu özel gününü daha da unutulmaz kılmak için  YAKAMOZ ORGANİZASYON hizmetinizdedir.

Davetlerinize gelen küçük misafirlerinizi en güzel oyunlarla eğlendirecek palyaçolar ve kostüm karakterler firmamızda mevcuttur.

Kostümlü animatörlerimiz Superman, Spiderman, Sindirella, Melek, Peri, Afacan Çocuk, XMan, Şişme palyaço, vs. oyunlar oynatır, danslar, yarışmalar düzenlerler. Doğum gününü ister evde ister bir mekanda kutlayın, gelen misafirleri doya doya eğlendirme işini bize bırakın.Çocuk psikolojisinden anlayan,yaş gruplarına uygun oyunlar,danslar,yarışmalar yaptıran,yüz boyaması ve balonlardan şekil hediyeleri ile, animatör arkadaşlarımız işlerini en iyi şekilde yaparlar.En değerli varlıklarınıza unutulmaz anlar hediye edin”¦

Parti ve kutlamalarınızı yaparken küçük misafirlerinizin de eğlenceye doyması Proline animatörlerinin işi.

Firmanızın,işyerinizin veya ürünlerinizin tanıtımı için broşür dağıtımı, birbirinden ilginç kostümlü animatörler tarafından yapılabilir.

Yakamoz organizasyon palyaçopalyaço grubu olarak ; Marmara bölgesinde ki tüm illerde faaliyet göstermekteyiz.Animasyon hizmetlerinde geniş bir sektör yelpazesine sahip olan bu branşta ; Animatör, kostüm karekterler ve palyaçolarımız eğlenceli bir işle meşgul olmalarına rağmen işlerini ciddiyetle uygulamktadırlar.

Eğitimlerini tiyatro, kişisel gelişim ve super vizorlerden alan animatorlerimiz Doğum Günlerinde, Okul Gösterilerinde, Açılış Organizasyonlarında , 23 nisan , 19 mayıs, 30 ağust 29 ekim Yılbaşı Eğlenceleri , Sünnet Düğün Organizasyonları , Piknik Organizasyonlarında , Hediye Servisleri, Özel Gün ve Kutlamalrınızda profosyonel bir şekilde hizmet vermektedirler.

Bu alanda geniş ve tecrubeli bir kadroya sahip olan palyaçopalyaço grubu istanbul ve bir çok ilde göstermiş oldukları başarılı performansları ile göz doldurmaktadırlar.en güzel en eğlenceli ve özel anlarınızda miniklerimiz içinde yer açmak için sizlerle birlikte daha iyiye ulaşabilmenin gayreti içerindeyiz.

HİZMETLERİMİZ
palyaço, doğum günü,süsleme, animatör abi & abla, pamuk prenses, sindrella, batman, korsan, mini mouse, minie mause, tavşan, köstümü karekterler, hediye servisi, 23 nisan kutlamları, özel davet kutlamaları, düğün sünnet törenleri, sahne şhow gösterileri palyaço hizmetleri

0 yorum:

Yorum Gönder