1 Kasım 2013 Cuma

Fotograf ve Video Çekimi

http://www.sertels.av.tr/wp-content/uploads/2012/08/fotograf-cekimi.jpg
Yakamoz organizasyon firması olarak sünnet düğün organizasyonlarında düğün davet organizasyonlarında ve diğer davetlerinde siz değerli müşterilerimize fotoğraf ve video hizmeti vermekteyiz. profosyonel fotoğraf ve video çekimi sünnet düğün organizasyonu esnasında tüm misafirlerniz fotoğrafları çekilerek baskı halinde dağıtılır . sünnet çocuğumuz ve aile için bir albüm hazırlanarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir.

İkinci bir fotoğraf çekimi hizmeti düğün esnasında çekilen foroğrafları bir dvd yada flaş eşliğinde siz değerli müşterilerimize teslim edilir bu resimler ayrıca bir slayt haklinde düzenlenir.
Yakamoz organizasyon video çekimi hizmetini sınırsız olarak yapmakta sizlerin isteği formatta haızrlanarak teslim edilmektedir.Yakamoz organizasyon olarak sünnet düğün organizasyonlarında fotoğraf ve video çekimi hizmeti kaliteden ödün vermeden uygun ücretlerle verilmektedir.

2 yorum:

  1. yakamoz organizasyon da profesyonel fotoğraf ve video çekimi sayesinde özel günlerinizi ölümsüzleştiriyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Yakamoz organizasyon firması olarak sünnet düğün organizasyonlarında düğün davet organizasyonlarında ve diğer davetlerinde siz değerli müşterilerimize fotoğraf ve video hizmeti vermekteyiz.

    YanıtlaSil